Nové produkty jsou skladem, přejeme příjemné nakupování. :)

Jarní dekorace s keramikou

Jaro už se pomalu probouzí, a tak je na čase si vyzdobit naše obydlí. Na mém e-shopu najdete originální keramické jarní dekorace, ze kterých si snadno vytvoříte jarní výzdobu. 

Keramika je úžasný materiál, který se jednoduše kombinuje s dalšími materiály a prvky. Stačí si vybrat keramický produkt a doplnit ho například o živé či sušené rostliny a máte nápaditou výzdobu. V Keramkrámku si můžete vybrat i již hotové jarní dekorace na stůl, ke dveřím nebo na zeď. Doporučujeme například tuto Jarní ozdobu se zajíčkem nebo ptáčky. Je tvořená keramickým závěsem zavěšeném v hnízdečku z proutků a pentliček.

obr1

 

Na velikonoční tabuli nebo do ošatky k vajíčkům přidejte keramickou slepičku, v průběhu roku vám může dělat parádu v zahradě nebo na balkóně.

obr2

 

Parapety a balkón nebo terasu vyzdobte keramickými květináči, do kterých můžete zasadit například prvosenky, narcisky, tulipány nebo macešky. Nabízíme květináče domů i na zahradu.

obr33

 

Zahradní keramika, jako pítka pro ptáčky, koule na netřesky, zápichy k bylinkám nebo keramické věnce na dveře krásně dotvoří vaši zahradu.

 

obr4

 

Všechny keramické výrobky vyrábím ručně a tak budete mít doma opravdový originál.