Nové produkty jsou skladem, přejeme příjemné nakupování. :)

Keramické zápichy k bylinkám

Chystáte se oživit váš bylinkový záhon nebo květináče s bylinkami v kuchyni? Tak právě pro vás tu mám keramické zápichy s názvy bylinek. Bylinkový zápich hravě vyřeší problém se zapamatováním si názvů všech bylinek, které pěstujete. Můžete ho ovšem použít i jen tak, pro zkrášlení vaší zahrádky nebo balkónu. Pro milovníky keramiky jako dělané. Najde je ZDE.

obr4_1

Keramické zápichy patří mezi nejoblíbenější keramické výrobky na mém e-shopu. Zatím je nabízím ve dvou provedení - ze světlé kameniny s patinou burelu a z červené kameniny s bílou glazurou. 

obr7

 

 

Zápichy jsou ručně vyráběnou keramikou, pálené na vysokou teplotu a tak jim nevadí ani déšť a sníh, přesto je doporučujeme na zimu uklidit, pokud je máte v zahradě.

obr5

Pokud máte bylinku, jejíž název na zápichu nevidíte, napište mi zprávu nebo e-mail a já pro vás nabídku zápichů doplním. Mohu vám na zakázku vyrobit také jiný design zápichů, stačí se jen domluvit. :)

Na bylinky z obchodu v plastových sadbových květináčích si pořiďte keramický květináč z mé nabídky, který také seženete na Keramkrámek.cz. Budou se společně se zápichy krásně doplňovat.

obr33