Nové produkty jsou skladem, přejeme příjemné nakupování. :)

Zahradní keramika

Zahradní keramika je jednou z nejoblíbenějších kategorií na Keramkrámku. A já se ani nedivím, protože oživit svou zahrádku nebo balkón něčím originálním a "trvanlivým" je krásné. Keramika, jakožto přírodní materiál je v zahradě skvělou volbou. Na Keramkrámku najdete nejrůznější dekorace do zahrady, keramické zápichy nebo květináče a pítka pro ptáčky. Pokud se vám bude líbit něco z galerie níže, a na e-shopu to nenajdete, napište mi e-mail a společně vymyslíme keramický kousek přímo pro vás. 

Keramické pítko pro ptáčky

Zvláště v letních měsících drobní živočichové ve vaší zahradě ocení osvěžení v podobě pítka s vodou. Napít se přijdou nejen ptáčci, ale i včelky, motýli a další hmyzáci :) V mém keramickém obchůdku na keramická pítka můžete narazit. Vyrábím je také na zakázku, protože kolikrát zákazníci nosí v hlavě nějaký konkrétní návrh a společně mu dáme tvar.

    pitko    IMG_2044 

 

Koule na netřesky

Velmi oblíbenou zahradní dekorací jsou keramické koule. V Keramkrámku vyrábím keramické koule o průměru cca 23 cm, které jsou vhodné pro osázení netřesky, sukulenty a jinými rostlinami, díky kterým vynikne jejich tvar.

mceclip0   mceclip1   mceclip3

 

Zápichy

Chystáte se oživit váš bylinkový záhon nebo květináče s bylinkami v kuchyni? Tak právě pro vás tu mám keramické zápichy s názvy bylinek. Bylinkový zápich hravě vyřeší problém se zapamatováním si názvů všech bylinek, které pěstujete. Můžete ho ovšem použít i jen tak, pro zkrášlení vaší zahrádky nebo balkónu.

IMG_1502   93801   obr5_1   IMG_1507

 

Keramický zahradní trpaslík

Na zakázku jsem již vyráběla i keramické zahradní trpaslíky. Oproti sádrovému trpaslíkovi je ten keramický odolnější a můžete si do něj zasadit i rostlinky, pokud to tvar umožňuje.

 IMG_2292   105571  mceclip5

 

Keramické květináče

Květináče různých velikostí, tvarů a barev jsou mezi vašimi objednávkami velmi časté. Není problém vyrobit květináče s podmiskou, keramické obaly na květináče, květináče na nožičkách nebo třeba závěsné květináče, které můžete použít v interiéru i na pergole nebo v zahradě. Pokud máte konkrétní požadavky nebo konkrétní rostlinku, pro kterou byste chtěli vyrobit květináč, určitě není problém se domluvit.

IMG_2048   IMG_0159   xIMG_3640

 

Keramický věnec na zeď

Nejlepší věc na keramickém věnci je ta, že vám nikdy neuvadne a bude stále takto krásný, ať už na něj prší nebo praží sluníčko. Keramický věnec dokáže krásně oživit vchod, pergolu i balkón.

x39e5d745-f63e-4ee2-8041-09b892076396venec

 

Keramické dekorace na zahradu

Keramický domeček holubník byl vyrobený na zakázku. Tento dělá radost majitelce na balkóně, ale byl by krásný i doma na parapetu nebo na poličce. Na zakázku vám mohu vyrobit podobný nebo vámi vybraný jiný keramický domek.

 106513   106526   106515

 

Pokud chcete mít na balkóně nebo na zahradě kousek lesa, tak právě pro vás je tento keramický hrnec plný keramických hub a houbiček! Stačí ho pak vyzdobit podle libosti rostlinkami a lesní oázu máte hotovou. Jestli se vám tento keramický květináč líbí, napište mi o něj, třeba na e-mail, a já vám ho vyrobím na zakázku. Přesně podle vašich požadavků.

IMG_3675